Hello Cheq Eem.com

Salam semua,

copy-hello-cheq-eem.jpg

Sejak dah setahun lebih fokus dengan blog niche kesihatan @ www.vitamin4kesihatan.com, terasa nak ada blog personal pulak. Nak jadi lifestyle blogger katanya. Boleh cerita macam-macam lagi bila ada blog personal ni kan. Dulu pernah ada blog personal guna akaun blogspot, tapi berapa kerat jer entri yang ada. Tak berapa aktif dan semangat nak berblogging. Tapi sekarang nie bila dah terjebak dengan dunia blogging, dah ramai kenalan blogger dan selalu ikut aktiviti blogger semangat tu lain macam sikit. Hehehe..

Jadi dengan wujudnya blog cheqeem.com apa-apa aktiviti dan cerita dan pengalaman yang saya rasa menarik boleh lah dikongsikan di sini. Untuk entri pengenalan ni saya kongsikan sedikit pengenalan tentang siapa Cheq Eem

  • Nama ? Cheq Eem
  • Tinggal ? Shah Alam
  • Kerja ? IT, pengedar Shaklee
  • Status ? Dah kahwin
  • Aktiviti ? Suka berjalan, suka makan, suka aktiviti outdoor
  • Lain-lain ? Kena follow blog ni lah.. baru boleh kenal rapat lagi.. hehehe…

So secara rasminya sekarang ni saya dah ada 2 blog yang perlu dijaga. Satu lagi blog untuk bisnes, lagi satu untuk blog personal. Dah boleh bayangkan masa banyak dihabiskan depan pc nie. Tapi ada masa ker?? Tettt…. Kena cuba juga bahagikan masa kalau dah minat..  😀

Ok lah.. Cukup setakat ini jer entri pembuka yang santai. Rasanya tak terlambat untuk saya ucapakan selamat hari raya. Lagi pun baru seminggu lebih kita beraya kan. Mood raya pun masih kuat lagi. Ada siapa-siapa buat open house jangan lupa ajak ya. Hehe..

salam-aidilfitri-2014-cheqeem

 Daaa….

 

10 comments on “Hello Cheq Eem.com

  1. hai.. saya shakiddo.. panggil kid je…
    okay.. bye..
    lain-lain pesanan akan kid tinggalkan..
    selamat hari raya..
    harap-harap lepas ni abam eshamz ajak kid ke tourism Perak…

Leave a Reply