best-coffee-review-kafe-mt-latte-ara-damansara-cheqeem-cover-photo

Segmen Kopi: Kafe MT Latte @Bandar Ara Damansara

Salam, Segmen kopi lagi! Yeaahhh.. Bagi follower blog saya mesti tahu setiap bulan saya akan tulis mengenai kedai kopi yang terdapat di sekitar Lembah Klang. Kali ni saya nak cerita pasal sebuah kafe yang baru sahaja di buka iaitu MT Latte Coffee bertempat di Dataran Ara Damansara. Tapi kunjungan saya ke MT Lattee Coffe berbeza […]

best-coffee-review-subang-jaya-flat-white-cafe-cheqeem-cover

Segmen Kopi @ Kafe Flat White SS15 Subang Jaya

Salam pembaca, Di sekitar kawasan Subang Jaya SS15 nie ada banyak kedai makan dan kafe yang menarik yang boleh kita cuba. Walaupun tempat ni agak sesak, ramai orang dan susah untuk dapat parking tapi disebabkan banyak pilihan kedai makan ramai orang sanggup datang. Termasuk lah saya dan husband. Hehehe.. Kalau ikut plan asal nak mencuba […]

Sajian Istimewa Restoran Bisik-Bisik Shah Alam

Salam, Minggu lepas rakan blogger sis Hanny ajak saya dan beberapa rakan blogger lain termasuk suami saya untuk sesi food review. Kalau bab review makanan memang saya tak tolak punya. Dekat KL pon saya sanggup pergi, inikan pula dekat seksyen 7 Shah Alam jer. Ekekeke..  Lagi pun dah lama tak jumpa dengan rakan-rakan blogger. Sambil […]