family-day-out-blogger-bersama-broframestone-di-EnerZ-Indoor-Extreme-Park-USJ-Subang-Jaya-cover-photo

Family Day Out Blogger di EnerZ Indoor Extreme Park

Salam, Minggu lepas saya dan suami berkesempatan bersama blogger Bro Framestone dan rakan-rakan blogger yang lain memeriahkan Family Day Blogger di EnerZ Indoor Extreme Park, Subang Jaya. Selepas habis larian 9 to 5 di Putrajaya, kita orang terus ke sana. Katanya macam-macam aktiviti menarik disediakan oleh pihak penganjur. Dan ada hadiah misteri bakal dimenangi sekiranya […]

KL Fabulous Food Hunt 2014

Salam pembaca, Apa agaknya yang korang bayangkan bila ada program pertandingan seperti KL Fabulous Food Hunt? Mesti terbayangkan kena makan macam-macam kan? Nak makan di mana? Makanan apa yang perlu makan? Ada ker makanan esotik? Kalau nak tau kena baca entri ni sampai habis. Kisahnya bila member ajak masuk program ni takda pikir panjang dah. […]

tandem-paragliding-bukit-jugra-banting-cover

Tandem Paragliding di Bukit Jugra

Salam pembaca, Saya tahu pasal aktiviti sukan ekstrem paragliding dah lama. Pernah nampak dalam facebook member pergi buat tandem paragliding dekat Bukit Jugra sekitar tahun 2011. Lepas tengok video dan gambar, dalam hati ni menggedik nak pergi. Tapi takda geng lah pulak nak ajak. So simpan jer lah niat dan cita-cita untuk terbang di udara […]